Auroora 2024

  • Sunday, Nov 26, 2023
blog-image

English version below.

Asumaan Aurooraan 2024

Yhteisömme keskittyy luomaan niukkuuden jälkeistä lahjataloutta, ja olemme sitoutuneet tukemaan toisiamme löytämään tarkoituksen ja merkityksen työssämme. Rakennamme yhteisöä, joka perustuu kestävyyden, avoimuuden, permakulttuurin, vegaaniuden, tieteellisen maailmankuvan ja avoimen lähdekoodin teknologian periaatteisiin. Lue lisää täällä https://kotocoop.org/model/

Nyt etsimme jotakuta asuttamaan entistä kyläkouluamme, Aurooraa, kasvukauden ajaksi (esim. puoleksi vuodeksi Toukokuusta Lokakuuhun) maksa-mitä-pystyt periaatteella. Tarjoamme käyttöön yhden ison makuuhuoneen (33 neliötä, sänky, kaappi, työpöytä), yhteiskäytössä olevat keittiön, ruokailutilan, suihkutilan ja WC:n, sekä henkilöauton ja sähköpyörän.

Lisää tietoa paikasta löytyy täältä: https://kotocoop.org/units/auroora/

Vuoden aikana taloa kunnostetaan, pihaa ja puutarhaa perustetaan.

Koko piha-alue käytettäväksi osuuskunnan kanssa yhteistyössä puutarhan perustamiseen ja muuhun toimintaan. Sato minkä koet omaksesi jää sinulle.

Kaikkien asukkaiden tulee sitoutua yhteisön sääntöihin jotka liittyvät lähinnä muiden asukkaiden huomioonottamiseen ja vastuullisuuteen ympäristöstä.

Vierailijoita sekä projektin edistämiseksi tekeviä ihmisiä asuu kokoajan tai ajoittain muissa huoneissa ja toivommekin asumaan ainakin yhtä henkilöä joka osaa ajaa autoa ja voi auttaa kuljetustehtävissä, kuten ihmisten hakemisessa juna-asemalta aina kun muita ajotaitoisia ei ole paikalla.

Jos olet kiinnostunut liittymään yhteisöön kasvukaudeksi, täytä tämä lomake https://kotocoop.org/auroora2024 niin otamme yhteyttä, kerromme lisää ja voimme keskustella yksityiskohdista.

Come live in Auroora 2024

Our community is focused on creating a post-scarcity gift economy, and we are committed to supporting each other to find meaning and purpose in our work. We are building a community based on the principles of sustainability, transparency, permaculture, veganism, a scientific worldview and open source technology. Read more here https://kotocoop.org/model/

We are now looking for someone to inhabit our former village school in the country side, Auroora, for the growing season (e.g. six months from May to October) on a pay-what-you-can basis. We offer the use of one large bedroom (33 sqm, bed, wardrobe, desk), shared kitchen, dining room, shower room and toilet, as well as a car and an electric bike.

More information about the property is available here: https://kotocoop.org/units/auroora/

During the year some sections of the house will be renovated, we are founding a garden and buiding outdoors structures etc.

The whole yard area is to be used in cooperation with the cooperative for the establishment of a garden and other activities. The harvest you feel is yours remains yours.

All residents must commit to the community rules, which are mainly related to respect for other residents and responsibility for the environment.

Visitors and people working on the project will live in other rooms all the time or from time to time, and we hope to have at least one person who can drive a car and can help with transport tasks, such as picking people up from the train station when there are no other people who can drive.

If you are interested in joining the community for the growing season, please fill out this form https://kotocoop.org/auroora2024 and we will contact you to find out more and discuss the details.